Rijschool Rotterdam

Praktijk

Het is belangrijk dat je de rijschool machtig met uw DigiD code dan kan de rijschool voor jou een examen reserveren. Om de rijschool te machtigen moet je in bezit zijn van een DigiD code. Heb je nog geen DigiD code kan je dat aanvragen op www.digid.nl

Hebt u de code ontvangen ga je naar mijn.cbr.nl rijschool machtigen en volgt u de stappen. Je vult het registratienummer van de rijschool 2088F8 en het is voltooid.

Je kunt bij ons in de meeste gevallen als de tijden en data beschikbaar zijn zelf je ideale tijdstip bepalen van je praktijkexamen. Wij zijn aangesloten op het netwerk van CBR TOP ONLINE, dat is de geautomatiseerde agenda van het CBR examen. Je kunt ruim van te voren een gewenste examendatum reserveren, zo kan jij je lesprogramma afstemmen op je examen.

Meenemen naar het examen

  • Je geldige identiteitsbewijs. Zonder identiteitsbewijs kun je geen examen doen.
  • Theorie nog geldig is
  • Het formulier ‘Zelfreflectie’. Vul dit van tevoren in. Na het praktijkexamen bespreek je dit formulier met je examinator.
  • De officiële uitnodiging voor je praktijkexamen. Hierop staan ook de uitzonderingen genoemd voor de benodigde documenten
  • https://www.cbr.nl/11193.pp

Waarom een tussentijdse toets?

Wil je alvast wennen aan een Cbr praktijkexamen dan is de tussentijdsetoets echt iets voor jou!

Tel 06-11003836

Email  info@rijschool-deschakel.nl

Copyright 2016 Rijschool de Schakel

Kamer van koophandel: 24311272 CBR

Rijschoolnummer: 2088F8

Voorwaarden