Over ons

Ervaren Instructeurs

Rijschool de Schakel heeft ervaren en geduldige instructeurs die alle tijd voor je neemt om je goed te begeleiden zodat je een zelfstandig, veilige en milieu bewuste bestuurder wordt en natuurlijk z.s.m. jouw rijbewijs kan behalen.

Beste Prijs/Kwaliteit

Rijschool de Schakel biedt je kwaliteit en betrouwbaarheid voor een goede prijs vanaf €32,50+. Je hoeft dus niet naar onze grote concurrent en kunt gewoon bij ons terecht. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons hoog in het vaandel.

1 Gratis Rijles

Onze troef is mond-tot-mond reclame. Wij hopen dat je zo tevreden over ons bent dat je het verder vertelt. Stel dat je een collega, buurman, of familielid ziet die nog rijlessen moet volgen, dan hopen wij dat je ons met een gerust hart aanbeveelt en krijg je 1 rijles gratis.

Beste Toekomstige Automobilist

Je hebt er al zo vaak van gedroomd – in een mum van tijd ben je bij je vrienden, of zit je in de zon en verken je het buitenland achter het stuur. Voor werk moet je meestal in bezit zijn van een rijbewijs.

Gaat het nu om werk of ontspanning, je kunt tegenwoordig niet meer zonder een rijbewijs.
Ben je een starter of heb je reeds rijervaring opgedaan:

Je hoeft niet verder te zoeken! Rijschool de Schakel bespaart je honderden euro’s en helpt je snel met het behalen van je rijbewijs. Een rijbewijs haal je niet zomaar! Het is daarom belangrijk om je rijopleiding te volgen bij een enthousiaste rijinstructeur waarbij je je op je gemak voelt, en jou met zo min mogelijk rijlessen goed voor je rijbewijs voorbereidt.

Wij verzorgen voor jou je rijbewijs met een kwalitatief goede rijopleiding en geven antwoord op je vragen.

Kortom, wij begeleiden jou vanaf les 1 tot je geslaagd bent.

Wat zijn de kosten

Afhankelijk van jouw rijervaring kan je bij Rijschool de Schakel een rijopleiding al volgen voor € 565,- inclusief rijexamen. Het is verstandig om een rijproef af te leggen. De rijproef bedraagt € 50,- voor 90 min en is vrijblijvend.

In 5 versnellingen naar jouw rijbewijs.

1e versnelling

Na het aanmelden nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om het te bespreken en je vragen te beantwoorden.

2e versnelling

Om te zorgen dat je niet te veel lessen krijgt, kunt beginnen met een 90 minuten rijtest. Je maakt kennis met het voertuig, het verkeer en de instructeur. Die zal een indicatie doen om te kijken hoeveel rijlessen je nodig zal hebben om veilig, zelfstandig en milieubewust deel te kunnen nemen in het verkeer.

3e versnelling

Na de rijtest bespreekt de rijinstructeur welk lespakket het beste bij je past. In overleg met de rijinstructeur kan je kiezen tussen een spoedopleiding of een lespakket waarbij je de rijlessen kan verspreiden. Ook weet je wat het je ongeveer gaat kosten.

4e versnelling

Rijschool de Schakel opleidingen krijg je volgens een efficiënt lesplan. Dit houdt in dat je met zo weinig mogelijk rijlessen, snel alle onderdelen leert die op het rijexamen van jou worden verwacht. Indien je buiten een examengebied woont, vertrek en eindig je vanaf een centraal punt. Zo voorkom je dat je 25% van je lestijd kwijtraakt, waardoor je honderden euro’s bespaart.

Je kunt zonder wachttijden direct een rijtest afspraak maken en aansluitend de rijopleiding volgen.

Afhankelijk van je ervaring en vrije tijd kan je na aanmelding binnen korte tijd een examen afleggen. (Afhankelijk van de beschikbaarheid van CBR top online).

Kwaliteit

Wil jij ook supersnel je rijbewijs halen en niet teveel betalen?

Meld je dan vandaag aan voor de Rijschool de Schakel rijtest of bel ons voor meer informatie zodat jij straks het fantastische gevoel kunt ervaren van zelfstandig rijden.

Wij zijn actief in

Neem contact met ons op